Posted 02/03/2017 by Arno in Comics
 
 

Brainfreeze Coffee & Comics en Het Gebroken Zwaard openen Pop-Up Stripwinkel in Sint-Niklaas

popup

Brainfreeze Coffee & Comics en Het Gebroken Zwaard slaan de handen in elkaar om van 10-15 maart een pop-up stripwinkel te openen in de drukste winkelstraat van Sint-Niklaas. De heuglijke gebeurtenis vindt plaats tijdens het Rode Loper-weekend.

Een online stripwinkel en een fysieke comicbookshop/koffiebar gaan samen voor een totaalbeleving in de Stationsstraat 115. In de pop-up zal je o.a. Belgische en Amerikaanse strips, Funko Pop!s, statues, action figures, boardgames, Pokémon, Magic the Gathering en meer vinden. Ook komt er een verkooptentoonstelling van originele platen van Amoras, Suske & Wiske, De Rode Ridder, Robert & Bertrand,… en een stockverkoop met strips & comics aan kortingsprijzen, promopakketten & luxe-uitgaven met kortingen. De agenda is als volgt:

  • Vrijdagavond: avondopening van 19u tot 21u, opening van de verkooptentoonstelling, voorstelling van de nieuwe Amoras-koffie.
  • Zaterdag : Pokémon-introductiedag door PokéPlay – 10:00 tot 18:00.
  • Zaterdag : Signeersessie van WO I graphic novel Berlin Avenue met tekenaar Marcel Rouffa – 10:00 tot 18:00.
  • Zaterdag: Signeersessie Isabel Baele – The Quest of Yin.
  • Zondag : Lancering van Braedy – nieuwe WO I graphic novel van Ivan Adriaenssens, dewelke signeert van 14:00 tot 18:00.
  • Zondag : Signeersessie van graphic novel Virus met comicbooktekenaar Patrick Cornelis – 14:00 tot 18:00.
  • Zaterdag & Zondag : Ga op de foto met Batman, Joker, Harley Quinn en andere DC Comics-figuren door de Belgian DC Cosplayers.
  • Woensdag : Lancering van De Kronieken van Amoras, de nieuwe spin-off die zich situeert binnen de populaire Amoras-reeks.
  • Woensdagavond : Signeersessie van Amoras-tekenaar Charel Cambré – details volgen.

Sint-Niklaas zal van 10-15 maart dus even twee Brainfreeze Coffee & Comics-locaties hebben. De vestiging in De Nieuwstraat blijft open en de pop-up komt daar bovenop. Ze bieden alle dranken aan die ze in de shop aanbieden. Meer nog, speciaal voor de pop-up komt er een nieuwe koffie, de Amoras, enkel deze 5 dagen te verkrijgen!

De pop-up stripwinkel van Het Gebroken Zwaard en Brainfreeze Coffee & Comics vind je in de Stationsstraat 115, 9100 Sint-Niklaas.

Het officiële Facebookevenement vind je hier.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.