Posted 01/03/2017 by Arno in Comic Cons
 
 

Nathan Fillion (Firefly, Castle, Buffy, Guardians of the Galaxy) komt naar FACTS Spring Edition!

nathanfillion2

De lente-editie van FACTS heeft bij deze wel een zeer grote gast binnengehaald. Niemand minder dan Nathan Fillion, bekend van zijn rollen als o.a. kapitein Malcolm Reynolds in Firefly/Serenity, Richard Castle in Castle, Caleb in Buffy The Vampire Slayer, Captain Hammer in Dr. Horrible’s Sing-Along Blog, een grote blauwe alien in Guardians of the Galaxy en The Holy Avenger in Super, komt naar de grootste Comic Con van de Benelux.

Fillion werkte onlangs samen met zijn Firefly-collega Alan Tudyk aan Con Man, een webreeks rond het Comic Con conventiecircuit en zal te zien zijn in Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol.2 als de Hollywoodacteur Simon Williams/Wonder Man. De Canadees-Amerikaanse acteur is eveneens gekend voor zijn stemmenwerk voor verschillende videogames, waaronder Gunnery Sergeant Edward Buck in de Halo-reeks, en animatiefilms. Voor DC Entertainment sprak hij zo al Wonder Woman’s grote liefde Steve Trevor in en verzorgde hij meermaals de stem van Green Lantern Hal Jordan in verschillende Justice League-animatieprojecten.

Nathan Fillion zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies en panels op beide dagen van FACTS Spring Edition, dat in het weekend van 1-2 april doorgaat in Flanders Expo te Gent.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.