Posted 26/02/2017 by Killian in Tv/Film
 
 

Acteur Bill Paxton (Aliens, Apollo 13, Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.) overleden op 61-jarige leeftijd


Bill Paxton

Alweer een Hollywood-icoon dat plots overleden is. Amerikaans acteur Bill Paxton, bekend van iconische rollen in Aliens als William L. Hudson, The TerminatorTitanic, Apollo 13Twister, Predator 2, Edge of Tomorrow en True Lies, is vandaag op 61-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een operatie. Hij had uiteraard ook verscheidene tv-rollen, onlangs nog die van John Garrett in Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.Den de tv-bewerking van Training Day, dewelke zijn laatste rol werd. Ook is hij samen met collega Lance Henriksen de enige acteur met de dubieuze eer om on-screen gedood te zijn geweest door zowel een Terminator, een Alien Xenomorph als een Predator. Het officiële bericht van de familie kan je hieronder nalezen.

Het is met pijn in het hart dat we het nieuws delen dat Bill Paxton overleden is na complicaties van een operatie. Bill, een liefhebbende echtgenoot en vader, begon zijn carrière in Hollywood wanneer hij aan kunst werkte voor films en bouwde zo een carrière uit die meer dan vier decennia besloeg, als een geliefde en actieve acteur en regisseur. Bills passie voor kunst was gekend bij iedereen die hem kende, en zijn warmte en ongelooflijke energie vielen niet te ontkennen. We vragen om de wens van de familie om privacy te respecteren in deze moeilijke periode.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.