Posted 24/02/2017 by Killian in Comic Cons
 
 

FACTS blijft langer open en organiseert heuse Afterparty met DJ Hodor (Game of Thrones)


DJ Hodor FACTS

Rave of Thrones!

Groot nieuws van de organisatie van FACTS, de grootste Comic-Con van de Benelux! Op de opkomende lente-editie, op zaterdag 1 en zondag 2 april in de Flanders Expo te Gent, zal nu ook een heuse afterparty georganiseerd worden. De hallen blijven allereerst op zaterdag 1 april open tot 21u om vervolgens omgetoverd te worden tot een grootse feestzaal met niemand minder dan DJ Hodor (acteur Kristian Nairn, Hodor uit Game of Thrones, die ook het hele weekend aanwezig zal zijn) als hoofdact! Hij draait hier zijn Rave of Thrones, The Rebirth DJ set, maar zal ook vervoegd worden door allerlei andere acts. Voor meer info, bezoek party.facts.be.

FACTS Spring Edition vindt op zaterdag 1 en zondag 2 april plaats in Flanders Expo te Gent.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.