Posted 23/02/2017 by Killian in Tv/Film
 
 

TeeKay-421 viert Twintigste Verjaardag op zaterdag 11 maart


Twintig Jaar TeeKay

Binnenkort vieren onze vrienden bij TeeKay-421 hun twintigste verjaardag. Zo’n gelegenheid mag natuurlijk niet zomaar voorbijgaan en dus organiseert de Belgische Star Wars fanclub een groots feest. Met een live podcast, allerlei workshops en een quiz valt er voor zowel jong als oud wel iets te beleven. Ook standhouders en partners zullen aanwezig zijn met heel wat merchandising en collectibles. Toegang is bovendien helemaal gratis. Meer informatie over Twintig Jaar TeeKay-421 vind je hier.

  • Waar? Jongerencentrum Bouckenborgh vzw, Bredabaan 559 te Merksem.
  • Wanneer? Zaterdag 11 maart.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.