Posted 08/02/2017 by Arno in Tv/Film
 
 

Richard Hatch (Battlestar Galactica) overleden

richardhatchzarek

Richard Hatch is op 71-jarige leeftijd overleden, na een strijd tegen alvleesklierkanker. Naast rollen in o.a. All My Children, The Waltons en Hawaii Five-O, stond de Amerikaanse acteur vooral bekend van zijn werk voor de Battlestar Galactica-franchise. Hatch vertolkte kapitein Apollo in de oorspronkelijke sci-fi reeks uit 1978-1979 en zou in de re-imagining van Battlestar Galactica uit 2003-2009 de rol van de controversiële ex-crimineel en politieke figuur Tom Zarek spelen. Ook schreef hij verschillende romans in het oorspronkelijke Battlestar Galactica-universum.

richardhatchapollo

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.