Posted 31/01/2017 by Killian in Comic Cons
 
 

Garrick Hagon (Star Wars) komt naar Comic Con Brussels 2017


Biggs_Star_Wars

Veertig jaar geleden verscheen Star Wars: Episode IV – A New Hope en dat is ook de organisatie van Comic Con Brussels niet ontgaan! Niemand minder dan Garrick Hagon komt naar de tweede editie. Hagon is bekend van zijn rol als Biggs Darklighter – de beste vriend van Luke Skywalker op Tatooine en verzetsstrijder in A New Hope -, maar ook kleinere rollen in Doctor Who en The Crown. Eerder bevestigden Michael Carter (Bib Fortuna uit Star Wars), Ken Colley (Admiraal Piett uit Star Wars), Paul Blake (Greedo uit Star Wars), Sam Jones (Flash Gordon) en Dirk Benedict (The A-Team) al hun aanwezigheid op de tweede editie van Comic Con Brussels 2017.

De tweede editie van Comic Con Brussels gaat op zaterdag 25 en zondag 26 februari in Tour & Taxis te Brussel. Ons verslag van de allereerste editie kan je hier nalezen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.