Posted 27/01/2017 by Killian in Comic Cons
 
 

Dirk Benedict (The A-Team) en Alex Agnew komen naar Comic Con Brussels 2017


dirk-benedict-gossip

Enkele dagen geleden kondigde de organisatie van Comic Con Brussels met Sam Jones al een 80s-icoon aan, maar nu volgt een tweede grootse naam uit het epische tijdperk. Niemand minder dan conventielegende Dirk Benedict, bekend als Lieutenant Templeton “Faceman” Peck in The A-Team en Lieutenant Starbuck in de originele Battlestar Galactica-reeks en -film, heeft de gastenlijst vervoegd. Ook werd komiek Alex Agnew aangekondigd als moderator en begeleider van de panels. Eerder bevestigden Michael Carter (Bib Fortuna uit Star Wars), Ken Colley (Admiraal Piett uit Star Wars) en Paul Blake (Greedo uit Star Wars) al hun aanwezigheid op de tweede editie van Comic Con Brussels 2017.

De tweede editie van Comic Con Brussels gaat op zaterdag 25 en zondag 26 februari in Tour & Taxis te Brussel. Ons verslag van de allereerste editie kan je hier nalezen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.