Posted 23/01/2017 by Killian in Comic Cons
 
 

Sam Jones (Flash Gordon) komt naar Comic Con Brussels 2017


Sam Jones Flash Gordon

Flash a-ah

Afgelopen week heeft de organisatie van Comic Con Brussels alweer een bekende naam aangekondigd voor hun 2017-editie. Niemand minder dan Sam Jones zal aanwezig zijn tijdens het weekend en beschikbaar zijn voor handtekeningen en foto’s. Jones is natuurlijk bekend van zijn rol als de titulaire Flash Gordon in de gelijknamige 1980-sci-fi-film, maar ook (gast)rollen in televisiereeksen zoals The Highwayman, The A-Team en Riptide. Eerder vervoegden Michael Carter (Bib Fortuna uit Star Wars), Ken Colley (Admiraal Piett uit Star Wars) en Paul Blake (Greedo uit Star Wars) al de gastenlijst van de tweede editie van Comic Con Brussels 2017.

De tweede editie van Comic Con Brussels gaat op zaterdag 25 en zondag 26 februari in Tour & Taxis te Brussel. Ons verslag van de allereerste editie kan je hier nalezen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.