Posted 19/01/2017 by Killian in Tv/Film
 
 

Marvel’s Chris Evans grapt met fans tijdens Escape Room-uitdaging


Dat Marvel’s Captain America-acteur een goede ziel was, wisten we al langer. Na verscheidene hulpacties en ziekenhuisbezoeken is zijn recente onschuldige escapade (see what we did there) eentje dat meerdere fans online alvast kunnen appreciëren.

Amerikaans acteur Chris Evans, via een verborgen microfoon en Captain America-pop, geeft lokale klanten in een comicbookshop opgezet als Escape Room orders hoe zij (op hilarische wijze) Hydra kunnen verslaan. Concreet werd het filmpje samen met Omaze in elkaar gebokst ten voordele van Christopher’s Haven, een kinderkankertehuis, om zo geld in te zamelen voor het project. Daarom wordt er ook een wedstrijd opgezet waarbij je samen met Evans kan deelnemen aan een volwaardige Escape Room! Meer informatie vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.