Posted 04/01/2017 by Arno in Comic Cons
 
 

Spencer Wilding, de nieuwe Darth Vader uit Rogue One: A Star Wars Story, komt naar FACTS Spring Edition 2017


rogue-one-darth-vader

The Imperial March weerklinkt binnenkort weer in Flanders Expo Gent! Spencer Wilding ging al de geschiedenis in als de ‘nieuwe’ Darth Vader in Rogue One: a Star Wars Story en doet dat nu ook als officiële gast voor FACTS Spring Edition 2017. Wilding versterkt met zijn komst de stevige Star Wars-traditie van FACTS, de grootste Comic Con van de Benelux.

spencerwildingMaar ook zonder mantel en masker is Spencer Wilding een ‘Force’ om rekening mee te houden. Hij is een robuuste kickbokser van twee meter lang die zijn atletisch voorkomen al meerdere malen gepast wist in te zetten voor rollen in blockbusterfilms en series. Zo gaf deze Welshman onder meer gestalte aan de weerwolf in Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004), aan een White Walker in Game of Thrones (2011) en aan een nijdige bewaker in Marvel’s Guardians of the Galaxy (2014). Wilding toonde verder ook zijn vechtkunsten in onder andere Batman Begins (2005), The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy (2005) en Eragon (2006). Hij mocht verder ook nog Beowulf & Grendel (2005), The Golden Compass (2007), Doctor Who (2011-2013) en Pan (2015) toevoegen aan zijn cv.

Spencer Wilding zal beschikbaar zijn voor panels, signeersessies en fotoshootsessies op FACTS Spring Edition, dewelke doorgaat op zaterdag 1 en zondag 2 april 2017 in Flanders Expo Gent.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.