Posted 27/12/2016 by Killian in Tv/Film
 
 

Star Wars-icoon Carrie Fisher overleden


Carrie_Fisher

Triest nieuws heeft zonet ons Melkwegstelsel bereikt. Na haar ernstige hartaanval eerder deze week is Star Wars-icoon Carrie Fisher vandaag aan de gevolgen bezweken. De 60-jarige actrice was uiteraard uiteraard bekend van haar rol als Prinses Leia in de Star Wars-saga, keerde vorig jaar nog terug als generaal Leia in The Force Awakens en zal een grote rol hebben in Star Wars Episode VIII, waarvoor haar scènes al ingeblikt zijnFisher was ook schrijfster en haar semi-autobiografische roman Postcards from the Edge uit 1987 werd drie jaar later verfilmd. In 2008 bracht Fisher Wishful Drinking uit, een roman die ze ook bracht als toneelstuk. Recent bracht ze nog haar memoires, getiteld The Princess Diarist, uit. In 2014 was Fisher nog aanwezig op onze eigenste FACTS-beurs. May the Force be with you, princess…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.