Posted 25/12/2016 by Killian in Comic Cons
 
 

Anna Brewster (Star Wars: The Force Awakens) komt naar Comic Con Brussels 2017


anna-brewster-star-wars-comic-con-brussels

Nieuw Star Wars-volk voor de 2017-editie van Comic Con Brussels. Niemand minder dan Anna Brewster zal de gastenlijst vervoegen. Ze vertolkte Bazine Netal in Star Wars: The Force Awakens (2015), waarin ze de locatie van Han Solo en BB-8 bij Maz Kanata weggaf. Ook had Brewster een rol in de recente Versailles-televisieserie. Eerder vervoegden Michael Carter (Bib Fortuna), Ken Colley (Admiraal Piett uit Star Wars) en Paul Blake (Greedo uit Star Wars) al de gastenlijst van de tweede editie van Comic Con Brussels 2017.

De tweede editie van Comic Con Brussels gaat op zaterdag 25 en zondag 26 februari in Tour & Taxis te Brussel. Ons verslag van de allereerste editie kan je hier nalezen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.