Posted 20/12/2016 by Killian in Comic Cons
 
 

Alistair Petrie (Rogue One: A Star Wars Story) komt naar Comic Con Rotterdam 2017


general-draven-rogue-one

De organisatie van Comic Con Rotterdam 2017 heeft eergisteren een nieuwe gast aangekondigd voor hun opkomende editie. Niemand minder dan acteur Alistair Petrie, bekend van rollen in Rush, BBC’s Sherlock en The Night Manager, zal gedurende het gehele weekend aanwezig zijn. Recent vertolkte de acteur General Draven in Rogue One: A Star Wars Story! Comic Con Rotterdam 2017 gaat door op zaterdag 4 en zondag 5 maart en vindt plaats in Rotterdam Ahoy. Tickets zijn beschikbaar via deze link. Meer informatie over de conventie vind je hier.

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.