Posted 11/12/2016 by Killian in Comic Cons
 
 

Michael Carter (Star Wars) komt naar Comic Con Brussels 2017


bib-fortuna

Afgelopen week kwam de organisatie van Comic Con Brussels wederom met een nieuwe Star Wars-gast! Michael Carter, vooral bekend van zijn rol als Bib Fortuna de dienaar van misdaadbaas Jabba the Hutt – in Star Wars: Episode VI – The Return of the Jedimaar ook zijn vertolkingen in A Christmas Carol (1984) en The Illusionist (2006). Eerder vervoegde Ken Colley (Admiraal Piett uit Star Wars) en Paul Blake (Greedo uit Star Wars) al de gastenlijst van de tweede editie van Comic Con Brussels 2017.

De tweede editie van Comic Con Brussels gaat op zaterdag 25 en zondag 26 februari in Tour & Taxis te Brussel. Ons verslag van de allereerste editie kan je hier nalezen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.