Posted 26/11/2016 by Killian in Comic Cons
 
 

Ken Colley (Star Wars, Life of Brian) komt naar Comic Con Brussels 2017


001_4_6

Alweer een nieuwe naam voor de tweede editie van Comic Con Brussels! Kenneth Colley, vooral bekend van zijn rol als Admiraal Piett in Star Wars: Episode V – The Empire Strikes Back en Star Wars: Episode VI – The Return of the Jedi, maar ook zijn vertolking van Jezus in Monty Python’s Life of Brian! Eerder vervoegde Paul Blake (Greedo uit Star Wars) al de gastenlijst van de tweede editie van Comic Con Brussels 2017.

De tweede editie van Comic Con Brussels gaat op zaterdag 25 en zondag 26 februari in Tour & Taxis te Brussel. Ons verslag van de allereerste editie kan je hier nalezen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.