Posted 05/11/2016 by Arno in Comic Cons
 
 

Comic Con Antwerp komt eraan in 2017

comicconantwerp2

En het inmiddels overvolle Belgische conventielandschap krijgt er nog maar eens een naam bij. Nadat eerder dit jaar het zopas door Artexis Easyfairs overgenomen Antwerp Convention werd uitgesteld en uiteindelijk afgelast, zat Antwerpen – toch wel één van onze grootste geeky steden – even zonder eigen Comic Con.

In 2017 lijkt daar wederom verandering in te komen, want inmiddels is Comic Con Antwerp opgedoken. De beurs zal op zondag 24 september van 10u00 tot 18u00 doorgaan in de Waagnatie en is bedoeld voor de fans van comics, cosplay, science-fiction, games, manga en Star Wars. De organisatoren lieten alvast aan ons weten dat “Antwerpen een eigen beurs verdient” en “niet enkel wanneer het de industrie uitkomt”.  Van Comic Con Antwerp hopen ze alvast een “Schoon feest aan’t Scheld” te maken. Meer info volgt spoedig.

De Facebookpagina van het event vind je via deze link.

comicconantwerp

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.