Posted 22/10/2016 by nout in Columns
 
 

Brainfreeze Podcast #72: Death and FACTS

#72: Death of Pablo

Een triest heengaan voor comics is misschien een blij weerzien op de eerstvolgende lokale beurs. Uit onze oren maar voor eeuwig in onze… piemels? RIP Pablo. Zelfs zijn grafrede kostte 2 pogingen, zo hard deed het ons pijn (neen, die eerste was gewoon niet opgenomen. Fout van nout misschien?)

Ook minstens even belangrijk, om niet te zeggen de echte reden voor deze episode: Winter-FACTS! De overlevende pod-o-nauten grasduinen door hun favoriete gasten, hun voornaamste interesses, hopen en dromen voor deze editie.

Comics: All-Star Batman #1 en 2 door Scott Snyder en John Romita JR en Mythic vol 1 door Phil Hester & John McCrea

Met: Bastion en nout.

 

  • 3:07 – Pablo in Requiem
  • 21:18 – Main Event>> FACTS 2016
  • 1:31:55 Gelezen>> All-Star Batman — 1:39:35 – Mythic

Catch you on the pod side!

Comments

comments


nout

 
avatar
I do comics. All. The. Time.