Posted 20/10/2016 by Killian in Comics
 
 

‘Word Sperman!’ en help het Universitair Ziekenhuis in Brussel

sperman

Zin in wat (superhelden)actie?

Naar aanleiding van een nieuwe zoektocht naar spermadonoren heeft het Universitair Ziekenhuis in Brussel een nieuwe, ietwat ludieke campagne gelanceerd. Onder het motto ‘Word Sperman!’ is men op zoek naar vrijwilligers, onder de 44 jaar, die een bijdrage willen leveren. Concreet worden kinderloze paren geholpen, waarbij technieken zoals kunstmatige inseminatie en in-vitrofertilisatie onderhouden kunnen worden. Na enkele tests en een selectieprocedure zal bovendien een geldelijke beloning worden aangeboden.

Meer informatie vind je op de officiële website.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.