Posted 18/10/2016 by Killian in Comic Cons
 
 

Paul Blake (Greedo uit Star Wars) komt naar Comic Con Brussels 2017


Who shot first?

Vraag het aan één van de acteurs op Comic Con Brussels 2017! Acteur Paul Blake, bekend van zijn rol als premiejager Greedo in Star Wars: Episode IV – A New Hope, zal immers gedurende beide dagen aanwezig zijn voor fotoshoots, handtekeningen en gesprekken. Uiteraard kan je ook naar zijn mening vragen over zijn beruchte duel met Han Solo in de Mos Eisley Cantina, welke scène nadien door regisseur George Lucas herwerkt werd.

De tweede editie van Comic Con Brussels gaat op zaterdag 25 en zondag 26 februari in Tour & Taxis te Brussel. Ons verslag van de allereerste editie kan je hier nalezen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.