Posted 07/10/2016 by Killian in Tv/Film
 
 

Bob Gunton (The Shawshank Redemption, Argo, Marvel’s Daredevil) komt naar Comic Con Brussels 2017


bob-gunton

Ondanks de geweldige aankondiging van schrijver Kevin Eastman (TMNT) heeft de organisatie van Comic Con Brussels zonet alweer een grote naam vrijgegeven voor de tweede editie van de Belgische Conventie. Amerikaans acteur en industrieveteraan Bob Gunton zal immers voor het gehele weekend naar Brussel afzakken. Guntons bekendste rol is zonder twijfel die van Warden Norton in The Shawshank Redemption (1994) – trouwens de film met hoogste score op IMDb -, maar zal je ook al wel gezien hebben in Argo (2012), Ace Ventura: When Nature Calls (1995) of televisieseries zoals 24, Star Trek: The Next Generation en recent nog Marvel’s Daredevil op Netflix als Leland Owlsley.

De tweede editie van Comic Con Brussels gaat op zaterdag 25 en zondag 26 februari in Tour & Taxis te Brussel. Ons verslag van de allereerste editie kan je hier nalezen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.