Posted 06/10/2016 by Killian in Comic Cons
 
 

Hafþór Júlíus Björnsson (Game of Thrones) komt naar FACTS!

themountainmockingbird

Dit jaar zal FACTS bezoek krijgen van een acteur van formaat – letterlijk dan! Niemand minder dan Hafþór Júlíus Björnsson staat immers op de gastenlijst voor de grootste Comic-Conventie in de Benelux. De IJslandse acteur is natuurlijk bekend van zijn rol als de moordlustige Sir Gregor Clegane – ook wel The Mountain – in HBO’s Game of ThronesVorige maand werd al aangekondigd dat David “The Hoff” Hasselhoff en Baywatch-medespeelster Erika Eleniak naar FACTS zouden komen.

De grootste conventie van de Benelux, die sinds dit jaar ook een lente-editie had, gaat naar goede gewoonte door in Flanders Expo te Gent tijdens het weekend van zaterdag 22 en zondag 23 oktober. De officiële website bezoek je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.