Posted 03/10/2016 by Killian in Comic Cons
 
 

Kevin Eastman komt naar Comic Con Brussels 2017


kevin-eastman-tmnt

Afgelopen weekend heeft de organisatie achter Comic Con Brussels haar eerste comicbooknaam aangekondigd voor de opkomende, tweede editie in 2017. En wat een naam! Niemand minder dan schrijver Kevin Eastman zal naar Brussel afzakken voor zijn enige verschijning op Europese conventies dat jaar. Naast zijn werk als redacteur bij het magazine Heavy Metal is Eastman vooral gekend als medebedenker (samen met Peter Laird) van de Teenage Mutant Ninja Turtles, een van de meer iconische 80s en 90s-franchise’s op vlak van langspeelfilms, animatieprojecten, maar natuurlijk ook de comics met de populaire schildpadden. Cowabunga dude!

De tweede editie van Comic Con Brussels gaat op zaterdag 25 en zondag 26 februari in Tour & Taxis te Brussel. Ons verslag van de allereerste editie kan je hier nalezen. Alles over de Turtles vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.