Posted 27/09/2016 by Killian in Comic Cons
 
 

Erika Eleniak (Baywatch, E.T. The Extra-Terrestrial) komt naar FACTS


Nostalgie naar de jaren 80 ten top bij de organisatie van FACTS, zo blijkt. Actrice/ voormalig Playboy-model Erika Eleniak, bekend als Shauni McClain uit Baywatch, maar ook van filmrollen zoals in Spielbergs E.T. The Extra-Terrestrial, The Blob (1988) en Under Siege (1992) met actieheld Steven Seagal, zal immers twee dagen naar Gent afzakken voor de grootste Comic-Conventie in de Benelux. Eerder deze maand werd al aangekondigd dat David “The Hoff” Hasselhoff, haar medespeler uit Baywatch, naar FACTS zou komen.

De grootste conventie van de Benelux, die sinds dit jaar ook een lente-editie had, gaat naar goede gewoonte door in Flanders Expo te Gent tijdens het weekend van zaterdag 22 en zondag 23 oktober. De officiële website bezoek je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.