Posted 23/09/2016 by Killian in Comic Cons
 
 

Wedstrijd: Win Tickets voor MCM Comic Con Belgium!

mcm_eu_launch_1-600x793-2-590x255

Op zaterdag 5 en zondag 6 november gaat de eerste editie van MCM Comic Con Belgium door in Brussels Expo. Met namen zoals Enver Gjokaj (Marvel’s Agent Carter)Ian Beattie en Eugene Simon (Game of Thrones), maar ook ongetwijfeld heel wat nog niet aangekondigde acteurs en artiesten belooft het een waar spektakel te worden. Dat deze eerste editie van MCM Comic Con in België organisatorisch in orde en zonder twijfel voor herhaling vatbaar zal zijn, kunnen we vanop aangaan dankzij MCM’s reputatie als de grootste organisator van geeky beurzen in Groot-Brittannië. Na tientallen beurzen waaronder het wereldberoemde MCM Comic Con in Londen, zet de conventiegrootmacht nu immers voet aan wal op het vaste land met een duidelijke focus op België. En zo hebben we het natuurlijk graag!

In samenwerking met de internationale organisatie achter MCM Comic Con mag Brainfreeze maar liefst tien prioritaire tickets voor de Comic-Conventie weggeven!

mcm_eu_launch_1-600x793

 

WAT KAN JE WINNEN?

Een van de tien tickets voor MCM Comic Con, gelding voor of zaterdag 5 of zondag 6 november mét prioritaire toegang tot de beurs!

WAT MOET JE DOEN OM TE WINNEN?

Reageer in de comments, laat ons weten waarom je het ticket zou willen winnen en vergeet ons zeker niet te liken op Facebook/ volgen op Twitter. Delen/ retweeten van het wedstrijdbericht zorgt voor extra inzendingen en dus extra kans op winst! Succes!

 

Deze wedstrijd loopt tot en met zondag 2 oktober.
Winnaars worden bekendgemaakt op maandag 3 oktober.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.