Posted 22/09/2016 by Killian in Comic Cons
 
 

Sylvester McCoy komt (opnieuw) naar FACTS

the-hobbit-radagast

Jawel, het is weer zover. De afgelopen jaren werd acteur Sylvester McCoy al meerdere malen in 2014-2015 aangekondigd voor FACTS, maar moest telkens afzeggen. Nu heeft de organisatie van de grootste conventie in de Benelux opnieuw bekendgemaakt dat de Schotse acteur inderdaad naar de  volgende editie in Gent komt. Sylvester McCoy is vooral bekend van zijn rollen als de zevende Doctor in Doctor Who en als de tovenaar Radagast in Peter Jacksons The Hobbit-filmtrilogie. Fans van de acteur kunnen hem dus nu eindelijk in al zijn magische glorie aanschouwen.

De grootste conventie van de Benelux, die sinds dit jaar ook een lente-editie had, gaat naar goede gewoonte door in Flanders Expo te Gent tijdens het weekend van zaterdag 22 en zondag 23 oktober. De officiële website bezoek je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.