Posted 15/09/2016 by Killian in Comic Cons
 
 

Ian Beattie en Eugene Simon (Game of Thrones) komen naar MCM Comic Con Belgium


Na de aankondiging van Enver Gjokaj (Marvel’s Agent Carter) eerder deze week komt de organisatie van MCM Comic Con Belgium al met twee nieuwe namen voor hun eerste editie. Zowel Ian Beattie als Eugene Simon – beiden acteurs uit het HBO’s populaire fantasy-reeks Game of Thrones – zullen aanwezig zijn. Ian Beattie’s personage in de reeks is Ser Meryn Trant, die in de eerste vijf seizoenen verscheen als een vaste waarde in de Kingsguard van de Lannisters in Kingslanding. Simon vertolkte dan weer de jonge Lancel Lannister – het neefje van Cersei, Jaime and Tyrion – die in het recentste seizoen de Faith Militant vervoegde als religieus extremist. Goed nieuws voor fans van George R.R. Martins fantasy-epos dus! MCM Comic Con Belgium gaat door op zaterdag 5 en zondag 6 november 2016 te Brussels Expo.

ian-beattie-game-of-thrones-mcm

Ian Beattie als Ser Meryn Trant.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.