Posted 09/09/2016 by Killian in Comic Cons
 
 

David “The Hoff” Hasselhoff komt naar FACTS!


Wat een knaller van een naam voor FACTS, het grootste Comic-Con spektakel van de Benelux! Na Sean Astin weet de organisatie alweer een grote klepper aan de haak te slaan met niemand minder dan 80s icoon David Hasselhoff. De Amerikaanse acteur/zanger/producer is uiteraard bekend van zijn rollen in hitseries zoals The Young and the Restless, Knight Rider en Baywatch, maar ook zijn vertolking als Marvel‘s superspion Nick Fury, Agent of S.H.I.E.L.D. in de gelijknamige tv-film uit 1998. Als zanger mag Hasselhoff hits als “Looking for Freedom”, “Je T’Aime Means I Love You” en “True Survivor” op zijn naam schrijven. Momenteel schittert hij in de parodische serie Hoff the Record. Ongetwijfeld een van de grotere namen dit jaar op FACTS, dus, die op beide dagen aanwezig zal zijn voor Q&A’s, signeersessies en fotoshoots!

De grootste conventie van de Benelux, die sinds dit jaar ook een lente-editie had, gaat naar goede gewoonte door in Flanders Expo te Gent tijdens het weekend van zaterdag 22 en zondag 23 oktober. De officiële website bezoek je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.