Posted 03/09/2016 by Killian in Comic Cons
 
 

Eerste editie van Hascon afgelast


Het heeft niet mogen baten. Ondanks meerdere oproepen en deelacties via sociale media zal de eerste editie van Hascon dan toch niet dit jaar doorgaan. De benodigde ticketverkoop van 650 stuks werd jammer genoeg niet bereikt en dus zou het hele evenement mogelijke in rooie cijfers terechtkomen.

De organisatie start volgende week met het terugbetalen van reeds aangekochte tickets en belooft de commentaren en opmerkingen van de fans zeker mee te nemen naar een volgende poging. Hascon, een nieuwe comic-conventie in Hasseltdie op zondag 11 september zou plaatsvinden, wordt dus mogelijk nog een jaartje uitgesteld. Ongetwijfeld horen we dus nog van deze nieuwkomer in onze conventiewereld!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.