Posted 11/08/2016 by nout in Columns
 
 

Brainfreeze Podcast #67: Stranger Things


#67: The Upside Down

Het zomert verder, en de blockbuster van dit seizoen blijkt overduidelijk het warm onthaalde Stranger Things op Netflix. Pablo heeft het opgegeven, de rest is helemaal mee en heeft er bijzonder veel zin in. Als 3 keiharde nerdvrienden gaan ze op zoek naar waar ze hun vierde kompaan verloren…

Comics: Generation One: Children of Mars door Steven en Timothy Stewart, Four Eyes vol. 1 door Joe Kelly en Max Fiumara & Spider-Man Big Time Ultimate Collection door Dan Slott en Humberto Ramos.

Met: Simon, Bastion en nout.

 

  • 4:00 – Nieuws >> San Diego CC — 5:11 – Wonder Woman trailer — 8:00 – Justice League trailer — 10:05 – Kong Skull Island trailer — 14:30 – Valerian en Luc Besson — 16:14 – Pacific Rim II — 18:00 – Leon Extended edition — 22:25 – Brie Larson wordt Captain Marvel — 23:20 – Guardians of the Galaxy II op SDCC — 26:50 – verhoogde productie voor Netflix Marvel — 30:10 – Netflix en Gilmore Girls
  • 36:45 – Main Event>> STRANGER THINGS
  • 1:47:45 Gelezen>> Generation One: Children of Mars — 1:52:41 – Four Eyes vol 1 — 1:54:43 – Spider-Man Big Time TP

Heb je een andere vraag, al dan niet over comics, wij beantwoorden ze graag in een volgende podcastVertel je vriend(inn)en over ons, deel het op Facebook en Twitter, schreeuw het van de daken! Laat het weten in de comments!

Catch you on the pod side!

Comments

comments


nout

 
avatar
I do comics. All. The. Time.