Posted 27/07/2016 by Arno in Tv/Film
 
 

Brainfreeze geeft 100 Duotickets weg voor de Exclusieve Avant-Première van Suicide Squad

SuicieSquad

We’re not gonna kill you, we’re just gonna hurt you. Really… really… bad.

Brainfreeze, Brainfreeze Coffee & Comics en Warner Bros. Belgium hebben de handen in elkaar geslagen voor een exclusieve avant-première van Suicide Squad, de derde film in het DC Extended Universe waarin de bad guys centraal staan. Wij geven maar liefst 100 duotickets weg voor het evenement dat plaats zal vinden in de Siniscoop Sint-Niklaas op dinsdag 2 augustus. Een dagje vooraleer de film officieel in de zalen verschijnt dus.

suicidesquad“Het voelt goed om slecht te zijn! Stel een team samen van ‘s werelds meest gevaarlijke supercriminelen, geef hen toegang tot het krachtigste wapenarsenaal dat de overheid te bieden heeft en stuur hen op een missie om een enigmatische en onoverwinnelijke entiteit te verslaan. U.S. Intelligence Officer Amanda Waller was ervan overtuigd dat enkel een geheim samenraapsel van kleurrijkke, weerzinwekkende individuen die zo goed als niets te verliezen hebben, zou volstaan. Wanneer ze echter beseffen dat ze niet gekozen werden voor het welslagen van de missie maar om als zondebokken te dienen als het helemaal zou mislopen, moet de Suicide Squad kiezen tussen een ultieme poging om een verschil te maken, of dat het vanaf nu ieder voor zich wordt.”

Suicide Squad wordt gebaseerd op het gelijknamige superschurkenteam van DC Comics en geregisseerd door David Ayer (End of Watch, Sabotage). De cast bestaat uit o.a. Will Smith als Deadshot, Margot Robbie als Harley Quinn, Jai Courtney als Captain Boomerang, Viola Davis als Amanda Waller en Jared Leto als The Joker. Suicide Squad verschijnt op 3 augustus in de Belgische bioscoopzalen.

Wens je deze avond vol DC goodness, cosplay, comics love en crazy verrassingen mee te maken en Suicide Squad als een van de eersten in België zien? Doe mee met onze wedstrijd!

WAT KAN JE WINNEN?

Eén van de 100 duotickets voor de avant-première van Suicide Squad

WAAR GAAT HET DOOR?

Siniscoop, Stationsplein 12, Sint-Niklaas

Onthaal: 19u00, aanvang film: 20u00

WAT MOET JE DOEN OM TE WINNEN?

Simpel, antwoord op de volgende vraag in de comments: “Uit welke DC-personages zou jouw ideale Suicide Squad bestaan?”

Like ons op Facebook en/of volg ons Twitter.

Sharing/Retweeting increases chances of winning!

ssposter2

Deze wedstrijd loopt tot en met zondag 31 juli.
Winnaars worden persoonlijk gecontacteerd op maandag 1 augustus.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.