Posted 21/07/2016 by nout in Columns
 
 

Brainfreeze Podcast #65: Starcom/Comic Con Gent


#65: Star-cwam

STARCOM/COMIC-CON GENT. De lokale con die de zomer inluidde. Er was een hoog percentage aan Brainfreezers aanwezig, die hier in detail hun ervaringen uit de doeken doen, als ze elkaar tenminste even te tijd geven om nog iets te zeggen ook. Comics, films, art & dwergen: voor elk wat wils!

Comics: Archie vol. 1 door Mark Waid en Fiona Staples, Divinity II #3 door Matt Kindt en Trevor Hairsine, Starlight: The Return of Duke McQueen door Mark Millar en Goran Parlov en Crossed #71-80 door David Hine en Ma,uel Lopez en Kieron Gillen en Rafa Ortiz.

Met: Pablo, Bastion, Simon en nout.

 

  • 3:52 – Nieuws >>  Mike Wolfer Kickstarter — 12:29 – Wonder Woman vs Frank Cho — 22:00 – Aangekondigde Marvel Now titels — 29:00 – NES re-release — 31:20 – JLA Uncanceled
  • 34:24 – The Main Event: STARCOM II
  • 1:02:48 – Gelezen >> Archie vol 1 — 1:05:36 – Divinity II #3 — 1:10:01 – Starlight — 1:16:33 Crossed

Heb je een andere vraag, al dan niet over comics, wij beantwoorden ze graag in een volgende podcastVertel je vriend(inn)en over ons, deel het op Facebook en Twitter, schreeuw het van de daken! Laat het weten in de comments!

Catch you on the pod side!

Comments

comments


nout

 
avatar
I do comics. All. The. Time.