Posted 20/07/2016 by Killian in Tv/Film
 
 

Marvel onthult bronzen standbeeld van Captain America en bijhorende comic


Zonet heeft Marvel officieel hun verjaardagsgeschenk aan Captain America/ Steve Rogers voorgesteld. Het Amerikaanse comicbookicoon krijgt immers ter ere van zijn 75e verjaardag een bronzen standbeeld. Steve is in de comics en films, zoals ie zelf zegt in de prent Captain America: The First Avenger, “just a kid from Brooklyn”. Zeer passend dan ook dat men dit jaar een gigantisch bronzen beeld van Captain America zal oprichten in Prospect Park te Brooklyn, New York. De quote “I’m just a kid from Brooklyn” zal aangebracht worden op het één ton wegende beeld waarop de Sentinel of Liberty zijn machtige schild hoog in de lucht steekt. Het beeld zal debuteren op San Diego Comic-Con, alvorens naar Brooklyn, New York te verhuizen. Kleinere 1/12 replica’s van het beeld zullen eveneens op de Comic-Con te koop zijn.

Bovendien werd ook nog een speciale comic aangekondigd die het standbeeld in verschillende verhalen belooft te integreren en eveneens op San Diego Comic-Con (en wellicht latere events) exclusief beschikbaar zal zijn. De verhalen werden verzorgd door Marc Sumerak, Mark Laming, Wayne Faucher en Chris Sotomayor.

Captain America 75 comic

Captain America werd in 1941 gecreëerd door Joe Simon en Jack Kirby en groeide uit tot de leider van Marvel’s Avengers en één van de grootste iconen uit het superheldengenre. Alles over de Star-Spangled Avenger kom je te weten in onze START TO READ: Captain America.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.