Posted 08/07/2016 by Arno in Tv/Film
 
 

Marvel’s Captain America krijgt bronzen standbeeld in Brooklyn, New York


Vergeet al die HYDRA-nonsens, Steve Rogers – Marvel’s Captain America en patriottistische superheld par excellence – wordt dit jaar 75. Steve is in de comics en films, zoals ie zelf zegt in de prent Captain America: The First Avenger, “just a kid from Brooklyn”. Zeer passend dat men dit jaar een gigantisch bronzen beeld van Captain America zal oprichten in Prospect Park te Brooklyn, New York. De quote “I’m just a kid from Brooklyn” zal aangebracht worden op het één ton wegende beeld waarop de Sentinel of Liberty zijn machtige schild hoog in de lucht steekt. Het beeld zal debuteren op San Diego Comic-Con, alvorens naar Brooklyn, New York te verhuizen.

Captain America werd in 1941 gecreëerd door Joe Simon en Jack Kirby en groeide uit tot de leider van Marvel’s Avengers en één van de grootste iconen uit het superheldengenre. Alles over de Star-Spangled Avenger kom je te weten in onze START TO READ: Captain America.

capstatue

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.