Posted 24/06/2016 by Killian in Comic Cons
 
 

Officieel: Starcom en Comic Con Gent onthullen hun programma

De afgelopen weken kregen we weer heel wat nieuwe informatie en uiteraard gasten vrijgegeven voor Comic Con Gent. Of is het nu toch Starcom? Voor eens en altijd heeft de organisatie duidelijkheid geschept over de opkomende conventie in Gent. Alle eigenzinnige en “niet zo typische” activiteiten gaan door in een afzonderlijke “Starcom”-hal. De andere conventieruimte wordt opgevuld met dealers en de traditionele elementen, zoals op andere Belgische conventies. Zoals vorig jaar blijft het Starcom-gedeelte dus haar typische eigenheid en originaliteit behouden, maar kan ook de gast die op zoek is naar een gewone conventie-ervaring, naar believen ronddwalen in het “Comic Con Gent”-gedeelte. Hieronder alvast het programma voor de Starcom-hal en diens panels, podcasts en andere evenementen! Op zondag 10 juli zal dus de eerste editie van het nieuwe Starcom en Comic Con Gent in het ICC in Gent doorgaan. De datum en plaats van het vroegere Starcom worden dus gewoon behouden.

Ons verslag van de eerste editie van Starcom – nu dus ook Comic Con Gent – lees je hier. Een overzicht van de gasten kan je hier nalezen.

Starcom Comic Con Gent Programma

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.