Posted 19/06/2016 by nout in Columns
 
 

Brainfreeze Podcast #62: Preacher TV episode 1 & 2

Podcast62a

#62: Be one of the good guys

Omdat één episode niet volstond, keken de pod-o-nauten naar twee episodes van Preacher alvorens hun onverbiddelijk oordeel te vellen. (Het is niet zo onverbiddelijk) Spoilers galore in deze in-depth terugblik op wat ze nu exact zagen. Veel vergelijking met de comics (wat wil je) maar hopelijk een eerlijke en gematigde kijk. Er zijn deze keer ook maar twee pod-o-nauten aanwezig, maar ze missen Maarten! (Dat is een leugen). Vergeet zeker en vast niet onze volwaardige review van piloot van de Preacher-reeks en recensie van de comic na te lezen!

Comics: Paradox Girl 1 & 2 door en Shen Li en Kaijumax Season One door Zander Cannon.

Met: Pablo en nout.

 

  • 3:55 – Nieuws >> Reborn door Millar en Capullo — 11:30 – Superman stierf — 17:10 – Een introductie in Anunaki en Niburu — 21:13 – De lancering van Young Animal
  • 26:00 – The Main Event: PREACHER
  • 1:22:04 – Gelezen >> Paradox Girl — 1:28:49 – Kaijumax

Heb je een andere vraag, al dan niet over comics, wij beantwoorden ze graag in een volgende podcastVertel je vriend(inn)en over ons, deel het op Facebook en Twitter, schreeuw het van de daken! Laat het weten in de comments!

Catch you on the pod side!

Comments

comments


nout

 
avatar
I do comics. All. The. Time.