Posted 16/06/2016 by Arno in Tv/Film
 
 

Winnaars Deadpool Blu-Rays


Marvel en 20th Century Fox trapten het superheldenfilmjaar 2016 af in stijl met Deadpool, de bejubelde soloprent rond Marvel’s Merc with a Mouth met Ryan Reynolds in de rol van zijn leven als Wade Wilson/Deadpool. De achtste film in de X-Men-franchise van Marvel/20th Century Fox verschijnt vanaf 8 juni ook bij ons op DVD en Blu-Ray. Onze review van de film lees je hier en alles over Deadpool kom je te weten in onze START TO READ.

In samenwerking met 20th Century Fox Home Entertainment gaf Brainfreeze 3 Deadpool Blu-Rays weg. Chimichangas!

Wat kon je winnen?

Eén van de 3 Deadpool Blu-Rays

Winnaars

  • Youri De Dauw
  • Leni Van Campenhout
  • Bjorn Deville

Proficiat aan de winnaars! De Blu-Rays mogen afgehaald worden in Brainfreeze Coffee & Comics te Sint-Niklaas. Geraak je er niet? Geen probleem, stuur dan een mailtje met je adresgegevens naar arno@brainfreeze.be en dan sturen wij de Blu-Rays op!

Blu-ray Deadpool

Deelnemers moeten in België of Nederland wonen om te kunnen winnen.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.