Posted 14/06/2016 by Killian in Comic Cons
 
 

Colton Haynes zegt af voor ArcCon


Ondanks een indrukwekkende gastenlijst met onder meer de onlangs aangekondigde Katie Cassidy zal de afwezigheid van acteur Colton Haynes voor ArcCon toch een domper op de feestvreugde zijn. De Amerikaanse acteur moest immers onverwacht afzeggen voor de eerste editie van de fanconventie over DC’s Arrow en The Flash. Haynes vertolkte de rol van Roy Harper/ Arsenal, de sidekick van Green Arrow doorheen meerdere seizoenen van Arrow, maar de Amerikaanse acteur zette zijn televisiecarrière bewust op een laag pitje om in Hollywood diens kans te wagen. Na zijn rol in de recente blockbuster San Andreas naast onder andere Dwayne “The Rock” Johnson bleek Haynes zich onlangs gelukkig te bedenken. Ook uitte hij interesse om in andere DC Comics’ spin-offs zoals The Flash te spelen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een mogelijke, andere gast.

ArcCon gaat op zaterdag 25 en zondag 26 juni 2016 door in The EGG te Brussel. Voor meer informatie over deze nieuwkomer in het conventielandschap raden we je zeker aan onze korte overzichtspost na te kijken.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.