Posted 14/06/2016 by nout in Columns
 
 

Brainfreeze Podcast #61: Creator-Owned Comics

Podcast61

 #61: Pwned

Een beetje comicbookgeschiedenis, wat flauwe grapjes, eindeloos meanderend geleuter van je favoriete pod-o-nauten en nog niet eens zo heel hard out-of-date nieuws! Neem zeker een kijkje op de Kickstarter en Liveondemand-projectpagina’s.

Comics: Tet door Paul Allor en Paul Tucker, The Private Eye door Brian Vaughan en Marcos Martin en Wonder Woman Earth One door Grant Morrison en Yannick Paquette.

Met: Bastion, Pablo en nout.

 

  • 2:56 – Nieuws >> Brie Larson als Captain Marvel? — 8:06 – X-Men Legion TV — 11:40 – Hasbro/IDW comics cross-over — 14:45 – Thor Planet Hulk — 18:50 – Kevin Smith naar Amsterdam? — – 25:05 –Captain Ultimate Kickstarter
  • 29:30 – The Main Event: COComics
  • 1:37:30 – Gelezen >> TET — 1:44:25 – Private Eye — 1:52:25 – WW Earth One

Heb je een andere vraag, al dan niet over comics, wij beantwoorden ze graag in een volgende podcastVertel je vriend(inn)en over ons, deel het op Facebook en Twitter, schreeuw het van de daken! Laat het weten in de comments!

Catch you on the pod side!

Comments

comments


nout

 
avatar
I do comics. All. The. Time.