Posted 23/05/2016 by nout in Columns
 
 

Brainfreeze Podcast #58: Reading Club Episode 3 – Preacher

Podcast58

 #58: Humperdidoo!itunes

Na verschillende pogingen voor zowel film als tv, hakten Seth Rogen en Evan Goldberg bij AMC de knoop door voor een eerste Preacher tv-reeks. Zonder dollen is de comic van Garth Ennis en Steve Dillon dan ook wellicht de beste volwassen strip van de laatste 30 jaar. Dat verdient dus een Reading Club zoals alleen jouw favoriete pod-o-nauten kunnen afleveren. Slecht uitgesproken namen, compleet misplaatste interpretaties en flauwe seksgrappen. Niet noodzakelijk in die volgorde. Soms hebben ze zelfs misschien nog iets pseudo-intelligent te vertellen. Denken ze.

Comics: Judge Dredd: Judge Death lives door Alan Grant, John Wagner en Brian Bolland, Prometheus: Fire & Stone door Paul Tobin en Juan Feyrrera en Karnak #2 door Warren Ellis en Gerardo Zaffino en Antonio Fuso.

Met: Bastion, Pablo en nout.

 

  • 4:35 – Nieuws >> Tony Harris Gofundme — 13:16 – Booster Gold the Movie — 17:46 – Nieuwe X-Men in de ‘90s — 21:24 – Nieuwe TV-poging voor Locke & Key
  • 29:26 – Main Event >> The Preacher Reading Club
  • 01:49:20 – Gelezen >> 01:49:40 – Judge Dredd — 01: 56:35 – Prometheus — 02:03:48 – Karnak

Heb je een andere vraag, al dan niet over comics, wij beantwoorden ze graag in een volgende podcastVertel je vriend(inn)en over ons, deel het op Facebook en Twitter, schreeuw het van de daken! Laat het weten in de comments!

Catch you on the pod side!

Comments

comments


nout

 
avatar
I do comics. All. The. Time.