Random Article


Vulture en The Tinkerer zijn de schurken voor Marvel’s Spider-Man: Homecoming

 

Posted 20/05/2016 by

Het gerucht hing al even in de lucht, maar lijkt nu wat meer vorm te krijgen door een “officiële bevestiging” bij JoBlo. De belangrijkste schurk voor Marvel‘s opkomende superheldenblockbuster, Spider-Man: Homecoming, zal inderdaad niemand minder dan de Vulture worden. Hij zal daarentegen worden bijgestaan door The Tinkerer – een geniale schurk die voor het eerst verscheen in Amazing Spider-Man #2 (1963) – die hem helpt bij het ontwikkelen van zijn pak. Ten slotte zijn ook wat meer details over de rol van Tony Stark/ Iron Man in Homecoming onthuld. Stark zal verantwoordelijk zijn voor een technische upgrade van Peter Parker/ Spider-Mans kostuum met onder meer “webvleugels” uit de vroege Spider-Man-comics door Stan Lee en Steve Ditko uit de jaren 60.

Vulture verscheen voor het eerst in The Amazing Spider-Man #2 (1963) als de geleerde Adrian Toomes. Toomes/ Vulture vond een speciaal vliegend harnas uit waarmee hij op pad ging om allerlei misdaden te begaan. De schurk kan aan ongelooflijke snelheden vliegen en is bewapend met een paar vlijmscherpe vleugels. In de comics was hij meermaals lid van de Sinister Six. Laat het toeval nu niet willen dat Sony Pictures al enkele jaren een Sinister Six-film waarbij een hele resem schurken een eigen groepje vormt, uit de grond wilt stampen. Eén van de oudste schurken uit de Spider-Man-comics zou dus in Homecoming zijn langverwachte live-action introductie kennen.

Marvel’s Spider-Man: Homecoming, met Tom Holland als Peter Parker/ Spider-Man, is een vervolg op Captain America: Civil War in dewelke Spider-Man zijn langverwachte introductie tot Marvel’s filmuniversum kent. De volgende Spidey-prent wordt geregisseerd door Jon Watts (Cop Car). Eerder vervoegden onder meer Robert Downey Jr. als Tony StarkZendaya en Marisa Tomei als Aunt May de film. Homecoming wordt geproduceerd door zowel Sony Pictures als Marvel Studios – een tot nog toe ongezien verbond – waarbij beide filmstudio’s zowel creatieve als financiële inspraak hebben.

Spider-Man: Homecoming slingert in juli 2017 de Belgische bioscoopzalen binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.