Random Article


Officieel: Cate Blanchett, Jeff Goldblum en Karl Urban vervoegen Marvel’s Thor: Ragnarok

 

Posted 20/05/2016 by

Heel wat castingnieuws voor Marvel’s Thor: Ragnarok! Cate Blanchett (Blue Jasmine, Cinderella), Jeff Goldblum (Jurassic Park, Independence Day: Resurgence), Karl Urban (Dredd 3D) én Tessa Thompson zijn officieel gecast in de derde solofilm rond Marvel’s dondergod. Blanchett zal de Noorse godin van de dood Hela – ook wel de schurk van de film en dochter van Loki – vertolken. Met bovenstaand concept art van Marvel kregen we al een eerste afbeelding van haar personage mee. Goldblum zal dan weer de rol van de excentrieke Grandmaster – in de comics een onsterfelijk buitenaards wezen dat ooit de eigenaar was van een Infinity Gem – op zich nemen. Ten slotte zijn ook Karl Urban als Skurge/The Executioner – de rechterhand van de Asgardiaanse Enchantress, een magische bondgenote van Loki – en Tessa Thompson als Valkyrie officieel bevestigd. Bovendien zullen ook Loki (Tom Hiddleston), Heimdall (Idris Elba), en Odin (Anthony Hopkins) naar goede gewoonte terugkeren.

In het sluitstuk van de trilogie rond ieders favoriete Asgardiaanse dondergod, Thor: Ragnarok, zal Thor geconfronteerd worden met het einde der werelden, ook wel de mythologische Ragnarok-destructie. Samen met de Hulk, opnieuw vertolkt door Mark Ruffalo, zullen zij Loki, momenteel de heerser over Asgard, moeten stoppen. Regisseur van dienst is Taika Waititi, bekend van eerder komische (kort)films, die het meest recente script voor de film door Stephany Folsom zal verfilmen.

Marvel’s Thor: Ragnarok stormt op 3 november 2017 de bioscoopzalen binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.