Random Article


Dragon Ball XenoVerse 2 komt eraan in 2016 voor PC, Xbox One en PlayStation 4

 


Posted 17/05/2016 by

Vers van de pers! Er komt dit jaar een  vervolg op Dragon Ball XenoVersede uiterst succesvolle videogame die begin vorig jaar uitkwam. De combinatie van een innovatief verhaal en het creëren van je eigen personage in de populaire wereld van Akira Toriyama wisten menig fan te bekoren. Een specifieke releasedatum ontbreekt voorlopig, maar de beschikbare platforms werden alvast wel meegegeven in de eerste mededelingen. Naast de PC-versie zal XenoVerse ook verschijnen op PlayStation 4 en Xbox One. Uit de eerste trailer kan alvast afgeleid worden dat aan het verhaal weinig aangepast zal worden en dat ook de vrije ruimte waarin je je kan begeven behouden wordt.

Iedereen kent ze wel, die Dragon Ball-games waarin je Akira Toriyama’s bekende manga- en animereeks Dragon Ball (Z) kan naspelen. Een (mogelijks te) vaak herhaalde formule waar tot nog toe weinig werd van afgeweken. Dit resulteerde in meer dan vijftien wel erg gelijkaardige installaties in de populaire videogamereeks van Dimps en Bandai Namco. Het succes zwakte natuurlijk dusdanig af… Gelukkig weet Dragon Ball XenoVerse deze cyclus te doorbreken: een hele hoop nieuwigheden, betere graphics, en ditmaal zelfs een pc-versie! Ook inhoudelijk gaat de reeks erop vooruit. Niet langer doorloop je de gevechten uit de reeks, maar je maakt er nu ook echt deel  van uit!

Onze review van de eerste Dragon Ball XenoVerse lees je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.