Posted 17/05/2016 by Killian in Comic Cons
 
 

Antwerp Convention #6 wordt uitgesteld


Opnieuw grootse veranderingen in ons conventielandschap! De zesde editie van Antwerp Convention zal niet langer op 2 en 3 juli plaatsvinden, maar (opnieuw) uitgesteld worden. De traditioneel ééndaagse sci-fi, horror en fantasybeurs die vroeger eind april in de Antwerp Expo georganiseerd werd, zou dit jaar voor het eerst twee dagen beslagen en alle beschikbare hallen ter beschikking stellen. Wellicht zal de editie naar de herfst of eventueel zelfs volgend voorjaar verplaatst worden. Eerder werd de eerste en enige gast Tony Todd aangekondigd. Kleinere beurzen Starcom en Atsusacon zullen wel nog steeds in de zomer doorgaan. Het officiële persbericht kan je hieronder nalezen:

Dear AC crowd,

Superheroes can sometimes be super-frustrated as well. That’s how we feel today.

We had to decide to postpone Antwerp Convention to a – for now – unspecified date.

Your feedback has helped us to take this difficult decision. The summer will bring a lot of other fun activities, with festivals, travels and – hopefully – pool parties. We want Antwerp Convention to be just as great, and we felt we were not ready for that yet.

It wasn’t an easy decision, but it’s for the best. We see this convention as a high quality dish: we could let you eat it as a microwave meal, but we’d rather cook it to perfection before we offer it to you. And quality has always been our top priority. We want nothing but the best for you.

Behind the scenes, we are now taking time to evaluate all aspects of Antwerp Convention and to see how to go forward and to bring you a unique event, incomparable to other gatherings.

Basically, we are taking one step back to be able to jump farther, harder, better.

Just like a true superhero, we will persevere. We respect Antwerp Convention’s history and all its fans, which is exactly why we want to bring you the best experience a pop culture fan could ever wish for.

Thank you for all your enthusiastic and inspirational messages the past months. We will always appreciate your passion for this event!

Kind regards,

The Antwerp Convention team

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.