Random Article


Marvel denkt opnieuw aan een Black Widow-solofilm

 


Posted 08/05/2016 by

Toegegeven, ze zeggen het al sinds The Avengers (2012), maar de mythische Black Widow-solofilm lijkt er dan toch weer aan te komen. Marvel Studios-president Kevin Feige onthulde in een recent interview dat de filmstudio zich deels gaat “toeleggen” om het project te realiseren. De afgelopen jaren drukte ook actrice Scarlett Johansson, die de Russische ex-spionne vertolkt sinds Iron Man 2 (2010), haar interesse voor een solofilm uit. Opvallend genoeg is zij dan ook, naast Hawkeye, een van de weinig oprichters van de originele Avengers die nog geen eigen episode kreeg in Marvel’s filmuniversum. Onlangs werd haar karakter wel wat meer uitgediept in het intiemere Captain America: The Winter Soldier (2014) en actievolle Avengers: Age of Ultron (2015). Is het ondertussen al te laat voor een Black Widow-film? Of zou er toch nog plaats zijn voor Natasha Romanoff in een eventuele Phase 4-aflevering?

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.