Random Article


Zitten de Netflix-helden in Marvel’s Avengers: Infinity War?

 

Posted 06/05/2016 by

Sinds de introductie van onder meer Daredevil, The Punisher, Jessica Jones en Luke Cage in de Netflix-televisiereeksen werd al meermaals de vraag gesteld wanneer we deze straathelden in Marvel‘s filmuniversum zouden zien. Naast de logische Avengers-sequels was vooral de aandacht gericht op Captain America: Civil War om ook de televisiepersonages mee voor hun principes te laten strijden. Een grootse impact door een Marvel-film zagen we tot nog toe jammer genoeg enkel in het eerste seizoen van Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. 

Hoe het ook zij, de volgende film in lijn om de Netflix-helden in een Marvel-prent te introduceren – en eigenlijk ook een uitgelezen kans daartoe – is het opkomende Avengers: Infinity War-tweeluik. Joe en Anthony Russo, regisseurs van beide delen en onlangs Civil War, hebben daarentegen vrij resoluut gesteld niet te focussen op de televisiepersonages. Ze willen het verhaal van het filmuniversum verderzetten. Daarmee weten we uiteraard niet helemaal zeker dat Daredevil en co niet zullen verschijnen in Infinity War, maar de kans wordt wel degelijk aanzienlijk kleiner. Die finale, epische strijd tegen Thanos zal dus mogelijk zonder Marvel’s straathelden uitgevochten moeten worden. Nochtans zal alle hulp welkom zijn…

Marvel’s Netflix-luik bestaat uit onder meer Marvel’s Daredevil, Marvel’s Jessica Jones, Marvel’s Luke Cage en Marvel’s Iron Fist. Onlangs werd ook een spin-off voor The Punisher bevestigd. Alles over de weg naar Infinity War lees je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.