Posted 30/04/2016 by Killian in Tv/Film
 
 

20th Century Fox laat grootste films thuis op San Diego Comic-Con vanwege piraterij


Ooit begon San Diego Comic-Con als een stripbeurs, maar tijdens het vorige decennium groeide het uit tot het mekka van de popcultuur. Het werd de beurs waar heel Hollywood haar nieuwste films presenteerde aan een hongerig publiek van fanaten. De laatste nieuwtjes en de kersverse trailers waren tijdens dit evenement te zien. Daar lijkt verandering in te komen.

The Wrap meldt dat 20th Century Fox heeft aangekondigd dat ze dit jaar hun grootste films (waaronder Wolverine 3) thuis zullen laten. De belangrijkste reden hiervoor is dat, ondanks verzoeken om het niet te doen, de exclusieve scènes en trailers vrijwel altijd meteen uitlekken naar het internet. Fox is het vertrouwen in de organisatie van de Con om goed voor de beveiliging te zorgen kwijt en neemt nu zelf maatregelen.

Walt Disney Pictures, en dus ook de Lucasfilm- en Marvel Studios-takken, zouden overwegen om hetzelfde te doen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.