Posted 29/04/2016 by Killian in Comic Cons
 
 

Horroracteur Tony Todd (Candyman, Final Destination, The Flash) komt naar Antwerp Convention


Artexis Easyfairs, de organisatie achter onder meer FACTS, Dutch Comic Con en Antwerp Convention, heeft de eerste gast vrijgegeven voor de opkomende zesde editie van Antwerp Convention. Niemand minder dan horroricoon Tony Todd zal naar Antwerpen afzakken. De impressionante Amerikaanse (stemmen)acteur – met een gestalte van bijna twee meter – is bekend van horrorfilms zoals Candyman (1992), de Final Destination-franchise, Night of the Living Dead (1990) en zijn stemmenwerk als Zoom in het tweede seizoen van The Flash. De zesde editie vindt plaats op 2-3 juli 2016 in de Antwerp Expo en zal voor het eerst alle beschikbare hallen benutten.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.