Posted 28/04/2016 by Killian in Comic Cons
 
 

Katie Cassidy (Arrow) komt naar ArcCon


Als laatste naam werd gisteren de vijfde gast aangekondigd voor ArcCon, de eerste Belgische conventie voor alles in verband met Arrow, The Flash en DC’s Legends of TomorrowNiemand minder dan Katie Cassidy, die (semi-)liefdesinteresse Laurel Lance en superheldin Black Canary in het huidige, vierde seizoen van Arrow vertolkte, zal naar Brussel afzakken. Ze vervoegt onder meer Colton Haynes, ook wel Roy Harper/ Arsenal uit Arrow, Rick Cosnett, dewelke Eddie Thawne speelde in The Flash, Manu BennettDeathstroke uit het tweede seizoen van Arrow, en Shantel VanSanten uit The Flash op een indrukwekkende gastenlijst.

ArcCon gaat op zaterdag 25 en zondag 26 juni 2016 door in The EGG te Brussel. Voor meer informatie over deze nieuwkomer in het conventielandschap raden we je zeker aan onze overzichtspost na te kijken.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.