Random Article


Gerucht: DC Comics’ The Flash is op zoek naar deze vijf personages

 

Posted 24/04/2016 by

Met een geplande releasedatum voor maart 2018 zullen de voorbereidingen op de productiefase van DC Comics’ The Flash-film onlangs van start zijn gegaan. Zo zouden Warner Bros. en regisseur Seth Grahame-Smith op zoek zijn naar vijf belangrijke personages om Ezra Miller als Barry Allen/The Flash te vervoegen. Wie de televisiereeks op The CW volgt, zal deze alvast herkennen:

  • Iris West – de toekomstige vrouw van Barry Allen en reporter voor de Central City Citizen.
  • Eobard Thawne – “Central City’s Bill Gates”. In deze versie heeft Thawne – net zoals in de televisieserie – een rolstoel nodig en zou hij hier aan het hoofd staan van Thawne Laboratories. Of hij ook meteen zijn schurkenpersona als de Reverse-Flash zal aannemen, is niet geweten.
  • Fred Chyre – een detective die een moordzaak bij Thawne Laboratories probeert op te lossen.
  • Len Snart – een ex-militair die bewakingsopdrachten uitvoert voor Thawne. In de comics (en de televisiereeks) is Leonard Snart beter bekend als Captain Cold.
  • Jay Garrick – Een ontslagen professor aan de Central City universiteit die gespecialiseerd is in de Speed Force, die The Flash zijn krachten geeft. Het personage – een duidelijke knipoog naar The Flash van Earth-2 – zou slechts kort in de film verschijnen.

 DC Comics’ The Flash staat gepland voor maart 2018. DC Comics’ snelste man ter wereld zal eerder in Justice League Part 1 dat volgend jaar verschijnt, zijn introductie maken.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.